Am depus contestatia hotararii de internarea nevoluntara la instanta superioara, adica la tribunal, si a fost deturnata la un complet de la judecatorie fiindca e favorabil crimei organizate care a aranjat aceasat hotarare, dar antetul citatiei a pastrat numele tribunalului, cu numarul dosarului de la judecatorie?
Ce parere aveti inafara de invocarea exceptiei de necompetenta materiala de care stiu deja? Eu cred ca trebuia sa-i fie dat un numar de inregistrare de la tribunal, si sa fie judecat de tribunal...
CPP
Art. 184 - Expertiza medico-legala psihiatrica
(14) Impotriva incheierii judecatorului de drepturi si libertati se poate face contestatie la judecatorul de drepturi si libertati de la instanta ierarhic superioara de catre suspect, inculpat sau de procuror in termen de 24 de ore de la pronuntare. Contestatia impotriva incheierii prin care se dispune internarea nevoluntara nu suspenda executarea.
(15) Contestatia formulata de suspect sau inculpat impotriva incheierii prin care s-a dispus internarea nevoluntara se solutioneaza in termen de 3 zile de la data inregistrarii acesteia si nu este suspensiva de executare.
(16) In vederea solutionarii contestatiei formulate de procuror, judecatorul de la instanta ierarhic superioara dispune citarea suspectului sau inculpatului. Participarea avocatului ales sau numit din oficiu al suspectului ori inculpatului este obligatorie.
Mentionez ca stiu ca completul e de la judecatorie fiindca am formulat cerere de recuzare a judecatorul de drepturi si libertati de la judecatorie care a dispus hotararea contestata, si acelasi complet la care s-a deturnat contestatia a respins cererea de recuzare, ori cererea de recuzare se judeca de un complet din cadrul aceleiasi instante ca judecatorul recuzat:
Art. 68 - Procedura de solutionare a abtinerii sau recuzarii
(1) Abtinerea sau recuzarea judecatorului de drepturi si libertati si a judecatorului de camera preliminara se solutioneaza de un judecator de la aceeasi instanta.
(2) Abtinerea sau recuzarea judecatorului care face parte din completul de judecata se solutioneaza de un alt complet de judecata.
Singura posibilitate sa ma insel e ca completul "JDL1", sa fie denumit astfel si la judecatorie si la tribunal. Cumva ma indoiesc...