avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... CURSURI FONDURI EUROPENE
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

CURSURI FONDURI EUROPENE

Buna seara!
Am urmatoarea problema:
Am terminat somajul in luna februarie 2015,iar in prezent nu am un loc de munca,deci nici un venit.Ma numesc somer de lunga durata,neindemnizat.
Am facut un curs finantat din fondul de somaj in perioada in care eram somer.Ulterior,in luna mai,am facut un alt curs finantat din Fonduri Europene,POSDRU,pe axa 5.1,in urma caruia am primit si o subventie.
Intrebarea mea este: la cate cursuri de acest gen pot participa? Exista o limita sau o ingradire?
Va rog,daca se poate,sa-mi indicati baza legala!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Viorel80Viorel , utilizator 09:44, 22 Octombrie 2015
Unele firme accepta ca s-au mai facut in trecut alte cursuri POSDRU iar altele nu.

Trebuie sa fiti sincer cu cei cu care intentionati sa faceti cursuri prin POSDRU iar daca va accepta desi nu e ok este problema lor, Dumneavoastra ati fost de buna credinta.

Aveti grija ca documentele si declaratiile pe care le semnati sa fie intocmai cu situatia Dumneavoastra.
Daca exista chestiuni si conditii care ar fi trebuit trecute in acele acte si de care nu ati fost instiintat din nou e problema lor.

Comunicati prin email si pastrati acele email-uri sau capturi de ecran dupa ele ca sa aveti dovezi ca ati fost de buna credinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nereguli subventii cursuri u.e mirela 20 mirela 20 Buna seara, Am participat la un curs de calificare profesionala a unui proiect a fondurilor U.E. Mai exact am fost la ANOFM si cei de acolo mi-au facut ... (vezi toată discuția)
Cursuri fonduri europene ContSters225784 ContSters225784 Buna ziua. M-am inregistrat la un curs de calificare (tic) in luna aprilie (daca nu ma insel).Curs fiind platit din fonduri europene. La inregistrarea ... (vezi toată discuția)
Cursuri posdru cu probleme Viorel80Viorel Viorel80Viorel O persoana apropiata mie a urmat in aceasta vara niste cursuri din acestea gratuite finantate prin POSDRU. Aceasta persoana a semnat si un contract de ... (vezi toată discuția)