avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... examen permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

examen permis auto

Am făcut cursuri pt. permis cu o școală autorizată auto.
Prima dată am căzut examenul de traseu.
După 5 octombrie am dat din nou testul teoretic , pe care l-am luat. Am efectuat și câteva lecții de traseu .dar cu un alt instructor de la altă școală.
Întrebarea- pot da traseul având un nou instructor de la altă școală? (știu că examenul îl dau cu polițistul nu cu instructorul) însă apare neconcordanța de cod ARR fiind vorba de 2 școli.

Alte discuții în legătură

Plangere scoala de soferi ContSters308212 ContSters308212 Nu stiu daca s-au mai postat intrebarile aceastea ,da va rog sa-mi raspundeti: Care-i institutii pot reclama scoala de soferi la care m-am inscris, ... (vezi toată discuția)
Scoala de soferi ContSters327623 ContSters327623 Buna ziua! Am inceput o scoala de soferi si nu stiu daca o voi mai termina fara sa nu fiu furata la greu si umilita groaznic. Am luat PROBA TEORETICA DIN ... (vezi toată discuția)
Pot sa schimb doar instructorul auto? anonim456 anonim456 Dacă am promovat examenul teoretic la drpciv cu o anumită scoală de șoferi, pot da examenul practic cu o altă școală în condițiile în care am picat ... (vezi toată discuția)