avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... PROCEDURA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

PROCEDURA

Buna ziua,
In urma unui eveniment rutier soldat cu pagube matereale, politia a incheiat un proces verbal prin care s-a stabilit ca sunt vinovat de cele intamplate.
Avand in vedere acest fapt, Fondul Protectiei Victimilor Strazii i-a despagubit pe cei in cauza si s-a indreptat impotriva mea pentru recuperarea daunelor prin actionare in judecata.
Intre timp eu am contestat procesul verbal intrucat nu corespundea cu realitatea iar instanta de judecata a anulat acest proces verbal.
Avand in vedere acest fapt, instanta in care am fost actionat pentru recuperarea daunelor a respins actiunea formulata de FPVS.
Acum va rog pe dvs. sa-mi spuneti ce se poate intampla in continuare? Ce posibilitati mai au sa ma hartuiasca?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:25, 19 Octombrie 2015
Nu cred ca se pune problema hartuirii dvs,este posibil sa formuleze calea de atac prevazuta de lege daca in dosarul respectiv nu s-a pronuntat o hotarare definitiva.
Daca nu s-au epuizat caile de atac, este posibil sa urmeze si acestea. Mult succes!
Din moment ce PV cu Dvs. a fost anulat, inseamna ca acum Politia trebuie sa investigheze din nou cazul si sa gaseasca adevaratul vinovat.
Faceti o Nota catre Politie in acest sens si trimiteti-o spre stiinta si la FPVS.
Caile de atac s-au epuizat, hotararile sunt definitive.
Prejudiciul la mine a fost minor si decat sa tot umblu iar pe la politie, instante, etc. mai bine ma las pagubas.
Eu ma intreb ce mai pot face ei daca instanta le-a respins actiunea ca nefondata?
Nu stie nimeni?

Alte discuții în legătură

Procedura in proces cu fondul de protectie a victimelor strazii s.stefan s.stefan In urma unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, politia rutiera prin procesul verbal m-a invonovatit si sanctionat pentru producerea ... (vezi toată discuția)
Nelamurire taxa de timbru DenisRif DenisRif La Judecatorie mi sa admis cererea de ajutor pubic si am fost scutita total de taxa judiciara de timbru. La Tribunal in actiune de Apel mi s-a stabilit taxa ... (vezi toată discuția)
Contestare hotarare tribunal erdei_ghe_cristian erdei_ghe_cristian Am contestat un PV de contraventie al politiei rutiere care spunea ca nu am acordat prioritate pietonilor angajati in traversare, si la Judecatorie am castigat ... (vezi toată discuția)