Buna ziua,
In urma unui eveniment rutier soldat cu pagube matereale, politia a incheiat un proces verbal prin care s-a stabilit ca sunt vinovat de cele intamplate.
Avand in vedere acest fapt, Fondul Protectiei Victimilor Strazii i-a despagubit pe cei in cauza si s-a indreptat impotriva mea pentru recuperarea daunelor prin actionare in judecata.
Intre timp eu am contestat procesul verbal intrucat nu corespundea cu realitatea iar instanta de judecata a anulat acest proces verbal.
Avand in vedere acest fapt, instanta in care am fost actionat pentru recuperarea daunelor a respins actiunea formulata de FPVS.
Acum va rog pe dvs. sa-mi spuneti ce se poate intampla in continuare? Ce posibilitati mai au sa ma hartuiasca?
Daca instanta le-a respins actiunea si, hotararile sunt definitive, mai pot fi exercitate doar caile extraordinare de atac:contestatia in anulare si revizurie, daca sunt indeplinite conditiile legale.
Nu m-ati inteles sau poate nu am fost eu destul de explicit...
Intrebam daca in afara de aceasta actiune finalizata mai pot deschide alta sau mai au vreo alta posibilitate sa-mi solicite plata daunelor?
Va multumesc.