avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal de contraventie intocmit gresit
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal de contraventie intocmit gresit

Buna ziua,

in data de 14.10.2015 mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioada de 60 zile pentru conducerea autoturismului pe linia de tramvai.
Eu am condus pe linia de tramvai, dar din procesul verbal reiese ca am condus pe contrasens, pe a doua linie de tramvai.
"A condus auto cu nr ... pe Sos. Colentina din directia Sos. Fundeni catre D-na Ghica si a circulat pe sensul opus de mers (a doua banda de tramvai) de la Sos. Colentina nr.88 si pana in intersectia cu Maior V. Bacila"
Cum trebuie sa procedez in acest caz?

Multumesc.
Aveti posibilitatea sa depuneti la instanta o contestatie la procesul-verbal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neacordare prioritate axa_andrei axa_andrei Buna ziua, Am avut un incident cu o masina intr-o intersectie dirijata prin indicatoare si in care eu aveam indicator de cedeaza trecerea, insa ... (vezi toată discuția)
Accident pe linie tramvai costi84 costi84 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie:astazi, mergand pe un drum cu 2 benzi pe sens, la mijloc linie de tramvai in ambele ... (vezi toată discuția)
Contraventie circulatie drakin drakin Am si eu o intrebare circulam pe b-dul Ion Mihalache dinspre P-ta Ion Mihalache catre P-ta Victoriei. Banda 1 era ocupata, banda 2 ocupata, eu eram pe banda a ... (vezi toată discuția)