Buna ziua am completat in declaratie ass la angajat cu +8 ron am si virat tot + 8 ron in statul de plata este corect inregistrarea in contab am + 8 ron , va rog sa ma ajutati daca nu procedez bine?sa fac o declaratie rectificativa pe luna mai si virez mai putin pe iunie iar in contab pot reveni in luna mai .Va multumesc mult
Din cate am inteles CASS angajat:
1. suma din stat este corecta ?
2. In declaratie aveti in plus cu 8 ron, care au fost virati si in contabilitate aveti tot 8 ron in plus ?
Solutia: - statul de plata pentru luna iunie, aveti suma corect constituita si scadeti cei 8 ron.
- in luna iunie achitati mai putin cu 8 ron, .
- intocmiti declaratie rectificativa pentru luna mai pentru corectarea sumei adica fara cei 8 ron.
- declaratia pentru luna iunie va fi cu suma corect constituita/datorata conform statului de plata si virata va fi cu minus 8 ron.
Impozit
miutaradu
am platit anul trecut 2011 impozit mai mult cu 203 ron (retinut de la salariat eronat) , in luna octombrie 2012 cand am virat datoriile la bugetul statului am ... (vezi toată discuția)
Dif salar
cristina 4
buna
am o problema care ma tot faminta neatentia mea pentru 4 ron am un stat facut in excel pentru 2 persoana pt o pers am gresit in luna mai salar brut ... (vezi toată discuția)