va rog sa-mi transmiteti ce demersuri trebuie sa fac in urmatoarea situatie:
Sotul meu a iesit la pensie dintr-o firma multinationala, avand mai multi ani de grupa I, a iesit la varsta de 53 ani . Dupa ce au ajuns documentele de pensionare, a mai lucrat in firma aproape 2 luni, iar in penultima zi de lucru, a trecut seful lui pe la atelier si nu l-a gasit in acel moment dar el era in uzina nu a plecat de la serviciu ! Mai tarziu a mers seful lui la el si i-a transmis ca din ziua urmatoare sa nu mai vina la serviciu si i-a adus nenumarate jigniri; ca e un puturos, ca nu munceste, sa plece, ca mai bine aduce un tigan de la firma decat sa-l tina pe el,desi a stat 8 orela munca si si-a facut treaba ce a avut de facut,in acea zi l-a pontat in concediu de odihna.A ramas 4 zile in concediu, iar in data de 05.10 a mers din nou la serviciu, iar seful lui i-a spus ca ultima zi este data de 09.10.sefu i- a anuntat pe cei de la resurse umane si i-a intrerupt activitatea.
Mentionez ca mai sunt nenumarate persoane care lucreaza la firma si beneficiaza si de pensie.Problema e ca dupa 35 de ani de munca intr-o singura indreprindere sa pleci cu capul plecat, ca au ajuns sefi tinerii astia care nu au respect deloc ! Am suferit alaturi de el, chiar mi s-a parut atat de penibil sa-si bata joc un coordonator de 29 de ani de subalternul lui intre toti colegii si mai ales inainte de a pleca in pensie ! Sotul urmeaza sa-si i-a drepturile cuvenite pe luna octombrie,plus drepturile care se dau la firma pentru pensionari.Cui sa ma adresez in aceasta situatie ?
1. Nerespectarea legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca poate fi sesizata Inspectoratului Teritorial de Munca si/sau Inspectiei Muncii.
Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.
2. Referitor la comportamentul acelui sef, puteti sesiza sefii ierarhici ai acestuia.
Doamna, stati cateva zile sa va linistiti, dupa care adunati-va gandurile si identificati precis ce drepturi i s-au incalcat sotului dvs. Din relatarea dvs. eu nu am retinut decat frustrarea unei persoane in varsta care, ca orice persoana in varsta, vede in sursa necazurilor lui, prezenta tinerilor.
Treceti peste comportamentul celor din firma, care nu este sanctionabil legal, modul in care vorbim, daca nu insultam, ne reprezinta.
Daca nu reusiti sa identificati nicio incalcare a drepturilor sotului dvs. de catre firma, spuneti-ii sotului dvs. ca incepe o noua etapa avietii care, nu o sa va vina sa credeti, cate bucurii va rezerva.
@mary_z
Sa reclamati ce, si cui sa va adresati... Bine, bine, dar pentru ce anume ?
Din aprilie 2010, iti inceteaza contractul de munca la data implinirii varstei de pensionare. Ca angajatorul vrea sa ti-l prelungeasca, este dreptul si alegerea lui, nu mai are obligatia sa te tina in activitate pana la primirea deciziei de pensionare.
Acel conducator al locului de munca are mai multe responsabilitati, una chiar si in dreptul sotului dvs. El trebuia sa stie in fiecare moment unde se afla sotul dvs., pentru a-i asigura integritatea fizica si incadrarea in ROI. Fiti multumita ca a iesit sanatos fizic si psihic la pensie, nu multi au apucat. Sa-i uram sanatate si...sa manance pensie cati mai multi ani!
Cred ca @ hotumattua are dreptate, este vorba mai mult de orgoliu.
Va multumesc pentru raspunsuri, dar mi se pare incorect sa mergi la serviciu si sa fii pontat in concediu !Asta e una din drepturile incalcate. Chiar daca sotul nu a respectat programul celor 8 ore, adica o ora a lipsit, putea sa-i dea un avertisment, nu sa-l ponteze in concediu si sa-i spuna ca e un puturos, nu munceste ca mai bine angajeaza un tigan de la o firma terta decat sa-l mai tina angajat ! O fi vorba si de un pic de orgoliu dar sa-ti spuna acest lucru un coordonator la 29 de ani de fata cu toti colegii mi se pare care penibil si lipsit de respect ! Fiind conectat 35 ani intr-o firma, cu greu accepti conditia sa pleci in pensie cu picioare in fund . Deci nu pot sa accept acest lucru intr-o firma multinatinala si vezi doamne firma cu imagine :( Unde-i educatia acestor manageri ? Cum v-ati simti sa va denigreze seful in halul asta ?
Stimata doamna, am decis sa intru in aceasta conversatie intru-cat sunt pe deoparte manager iar pe de alta parte ma apropii de pensionare...Va rog sa puneti acest incident din punct de vedere moral pe lipsa de experienta in lucrul cu oamenii a acestui tanar coordonator si sa stiti ca impulsivitatea tineretii doar anii de munca in echipa o poate face controlabila..
Pe de alta parte sotul dumneavoastra poate sa ceara sa i se plateasca ziua de munca eventual cu taierea acelei ore lipsa daca nu a parasit locul de munca inainte de terminarea programului de lucru si sa beneficieze si de ziua de concediu care i-a fost luata.
Sper ca sotul dumneavoastra sa iasa la pensie si sa se bucure de ea multa vreme de acum incolo.