Doresc sa ma insriu in programul RABLA, dar acum o saptamana mi-a fost retinut certificatul de inmatriculare de catre reprezntantii RAR pentru a face dovada ca am fost la o statie ITP care confirma ca mi-am reparat aripa cu probleme.
Mi-au dat o dovada înlocuitoare a certificatului de înmatriculare. dar eu doresc sa ma inscriu la un producator validat fara a mai face alte cheltuieli cu reparatiile si ITP-ul.
Problema este ca mi se cere copia legalizata a certificatului de inmatriculare pt constituirea dosarului la producator.Ce solutie am?
Depuneti o cerere la politie si solicitati eliberarea lui cu prezentarea motivului.
In mod normal se elibereaza dupa prezentarea vehiculului la RAR ( nu la o statie ITP ) si constatarea de catre RAR a remedierii defectiunilor constatate in raportul intocmit de catre ei.
RAR-ul nu elibereaza certificate, decat constata remedierea defectiunilor si mentioneaza pe dovada eliberata de pol." Bun tehinc pentru defectiuniile constatate" Cu dovada se prezinta la sev. pol, rutiera.