avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Program Rabla- certificat inmatriculare retinut de RAR
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Program Rabla- certificat inmatriculare retinut de RAR

Doresc sa ma insriu in programul RABLA, dar acum o saptamana mi-a fost retinut certificatul de inmatriculare de catre reprezntantii RAR pentru a face dovada ca am fost la o statie ITP care confirma ca mi-am reparat aripa cu probleme.
Mi-au dat o dovada înlocuitoare a certificatului de înmatriculare. dar eu doresc sa ma inscriu la un producator validat fara a mai face alte cheltuieli cu reparatiile si ITP-ul.
Problema este ca mi se cere copia legalizata a certificatului de inmatriculare pt constituirea dosarului la producator.Ce solutie am?
Cel mai recent răspuns: mihaidom , utilizator 21:04, 18 Octombrie 2015
Initial solicitati la RAR restituirea certificatului de inmatriculare pentru a intra in programul de achizitie auto prin producator validat
Depuneti o cerere la politie si solicitati eliberarea lui cu prezentarea motivului.
In mod normal se elibereaza dupa prezentarea vehiculului la RAR ( nu la o statie ITP ) si constatarea de catre RAR a remedierii defectiunilor constatate in raportul intocmit de catre ei.
RAR-ul nu elibereaza certificate, decat constata remedierea defectiunilor si mentioneaza pe dovada eliberata de pol." Bun tehinc pentru defectiuniile constatate" Cu dovada se prezinta la sev. pol, rutiera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi pot repara masina la scurt timp dupa un accident cu victima? niculina25 niculina25 Buna ziua.Spuneti-mi va rog,daca imi pot repara masina lavariata a scurt timp dupa un mic accident cu victima?Cel de la RAR mi-a dat o hartiuta pentru a mi ... (vezi toată discuția)
Programul rabla (proprietar in strainatate) paulgr paulgr am o masina proprietate personala inregistrata afara de mai bine de 7 ani..Pot sa o inscriu in programul rabla .Sant cetatean roman (vezi toată discuția)
Talon pierdut rabla 2013, ce-i de facut? cyan cyan situatia se prezinta in modul urmator: o persoana a cumparat o masina in urma cu 3 ani, a facut contract de vanzare-cumparare, a inregistrat-o la ... (vezi toată discuția)