avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studii pt.agent comercial?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studii pt.agent comercial?

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca o persoana cu diploma de absolvire a invatamantului complementar/de ucenici, de 2 ani, poate fi incadarat ca Agent comercial avand in vedere ca nivelul de instruire pt. acesta este de studii medii sau postliceale? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 09:13, 20 Octombrie 2015
Buna ziua,
Nu poate fi angajat pe aceasta functie. Nu sunt suficiente studiile medii, ci are nevoie si de un curs de calificare ca agent de vanzari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii medii? angizah angizah Va rog frumos dati-mi o solutie. Am o persoana care a absolvit 4 ani de liceu dar nu are diploma de bacalaureat .Are un certificat de absolvire a liceului ... (vezi toată discuția)
Intrebare vali2010eu vali2010eu as vrea sa stiu daca pentru meseria de dispecer iti trebuie diploma de bacalaureat sau merge doar cu certificatul de absolvire a liceului (vezi toată discuția)
Studii inspector securitate si sanatate in munca mirela_lmc mirela_lmc Buna seara! Lucrez la o societate in functia de operator calculator si de curand am absolvit un curs de Inspector SSM-90 de ore. Nu am absolvit facultatea ... (vezi toată discuția)