avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatia de Construire
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatia de Construire

Buna!
In legatura cu Autorizatia de Construire am si eu cateva nelamuriri. Am predat la primarie un dosar pentru obtinerea autoriztiei de construire de ceva vreme la care incep deja sa expire avizele, si de fiecare data cand ajung la data limita in care ar trebui sa iasa autorizatia primesc un telefon de la primarie cum ca mai trebuie sa aduc niste acte aditionale, acte care nu au fost mentionate in certificatul de urbanism. Cum sa procedez? Este admis din punct de vedere legal ca sa faca asa ceva? Ce pot face ca sa ajung la o solutie?

Alte discuții în legătură

Autorizatie mediu ContSters88252 ContSters88252 buna ziua in anul 2007 am obtinut de la primaria localitatii in care am domiciliul certificatul de urbanism si autorizatia de construire a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in anul 2009 am inceput construirea unei case in regie ... florin0369 florin0369 Buna ziua! In anul 2009 am inceput construirea unei case in regie proprie in baza proiectului si a autorizatiei de construire emisa de primarie. Autorizatia ... (vezi toată discuția)
Pot demola o constructie dupa obtinerea autorizatiei de construire pe locul constructiei vechi? hyundaipet hyundaipet Am o constructie veche si pe acelasi loc vreau sa edific o alta constructie noua. Am obtinut Autorizatia de demolare si in ca nu am demolat-o. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)