avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate am o nelamurire
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

am o nelamurire

Am si eu o nelamurire, stau la sat, a venit veterinarul si mi-a zis ca sunt obligata de lege sa pun microcip la catelul din curte, catelul are 7 luni. Ce se intampla daca nu pun cip la catel iau amenda de la stat? A si-mi cere 30 rod pentru cip
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:15, 24 Octombrie 2015
Trebuie respectate prevederile Ordinului ANSVSA nr. 1 din 07.01.2014 in care este mentionata microciparea cainilor cu stapan.
Pentru nerespectarea prevederilor se aplica amenzi contraventionale conform prevederilor OUG nr. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 227/2002, cu modificările şi completările ulterioare, în vederea identificării câinilor cu stăpân.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Octombrie 2015
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vaccinarea antirabica a cainilor si pisicilor lore8000 lore8000 Buna ziua.Curand Curtea Constitutionala a emis o Decizie nr.23 din 23 ianuarie 2018.Ma intereseaza daca aceasta decizie se refera la faptul ca se vaccineaza ... (vezi toată discuția)
Este posibila eutanasierea cainilor agresivi? Pixelut Pixelut Buna ziua, as dori sa stiu daca este posibila eutanasierea cainilor comunitari agresivi. Iata textul de lege la care ma refer: OUG nr. 155/2001 privind ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt in cazul unui caine luat de pe strada mihaela999 mihaela999 Buna ziua ! Eu, sotul si o prietena am fost acuzati de furtul unui caniche. In urma cu aproape o saptamana l-am luat de pe strada, l-am dus la veterinar si s-a ... (vezi toată discuția)