avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Insotitor persoana cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Insotitor persoana cu handicap

1.O persoana iesita la pensie, care are si contract de munca cu 8 ore poate fi insotitor persoana cu handicap?
2.O pesoana salariata la alta societate poate sa fie si insotitor persoana cu handicap?
Ultima modificare: Marți, 20 Octombrie 2015
renatebrigitte2002, utilizator
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 15:05, 21 Octombrie 2015
Asistentul personal trebuie sa presteze 8 ore pe zi activitati de ingrijire persoanei cu handicap, ori Codul Muncii prevede ca timp maxim de munca zilnic 12 ore; daca mai ai contract de 8 ore in alta parte, nu ai cum sa ingrijesti si bolnavul inca 8 ore, deci eu zic ca nu se poate. Plus ca cei de la asistenta sociala vin in ancheta sa vada cum e ingrijit bolnavul si atunci ce face asistentul personal daca este la celalalt servici??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana salariata poate fi si insotitor la parintele bolnav? elam elam Buna ziua! Am o salariata incadrata cu cim pe durata determinata, cu un program normal de 8 ore/zi. Dumneai ingrijeste de mama bolnava pt care a obtinut ... (vezi toată discuția)
Contract insotitor persoana cu handicap? Luu Luu Buna ziua. De mai mult de un an de zile am grija de tatal meu care are o boala ce a degenerat in paralizie totala. Incepand cu luna aceasta, va fi trecut ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - insotitor copil cu adhd si retard mintal lauramaria1 lauramaria1 Copil de 10 ani diagnosticat cu Adhd, retard mintal mediu este in clasa a2 a nu are insotitor. Intrebarea mea este daca mama lui poate sa isi faca actele ... (vezi toată discuția)