Dupa divort sotul a renuntat la partea lui de 30% din apatamentul care era realizat in timpul casatoriei . Astfel eu am devenit nud propietar iar sotu are drept de uzufruct viager asupra imobilului
Intrbare : copilul lui din prima casatorie al sotului poate revendica partea lui de 30% = 21000 euro. Nu s-a dat nici o sulta. Mai trebuie facut un act pentru ca eu sa pot sta linistita ca in instanta nu are drept de castig asupra acestei sume de 21000euro MULTUMESC.
Intrebare. suma 21000 euro trbuie data in fata notarului si acest act trebuie semnat si de sot? Daca nu am aceasta suma copilul lui pote castiga in instanta , aceasta suma chiar daca sotul a cedat-o mie din dorinta de a nu-mi face mie greutati dupa decesul sau ?
mergeti la notar, este un fel de contract de schimb, el cedeaza 30% din apartament, dumneaqvoastra ii instituiti drept de uzufruct, nu va trebuie cei 21 000 de euro efectiv
Rezolvare acte
eneelena
IN URMA ACTULUI DE PARTAJ FACUT IN IUNIE 2015 TREBUIE FACUT UN ALT ACT IN CARE SE CEDEAZA SUMA DE 21000 euro care au ramas in partaj la sot in schimbul ... (vezi toată discuția)
Partaj fara divort
camelia_g
Sunt casatorita cu sotul meu de 30 de ani, dobandind in timpul casatoriei un apartament cu 4 camere (proprietate personala). Am vrea sa facem partaj fara ... (vezi toată discuția)