avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Retinere acte de studii in original
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Retinere acte de studii in original

b ziua

V-as ruga sa-mi spuneti,o universitate are dreptul sa retina actele de studii originale
? ptr ca ,la universitatea Spiru Haret am avut dosarul meu cu acte originale..nu vreau diploma de la aceasta universitate dar vreau diploma de bac.in original,pe care m-a obligat sa o depun in momentul cand m-am inscris la aceasta univ...dupa ce am absolvit,acum 6 ani aceasta facultate nu mi-am luat diploma dar dosarul meu cu celelalte acte au ramas acolo..acum,ptr ca nu imi ridic diploma de la fac,nu vor sa-mi dea celelalte acte in original,daca nu-mi ridic si diploma..e legal sa mi se retina actele mele in original?

multumesc
Cel mai recent răspuns: sDaniell , utilizator 12:01, 6 Martie 2024
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc ptr raspuns
Ai reușit să obții actele? Dacă da, cum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relicentiere spiru haret natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna ziua , as dori o parere despre mult mediatizata cerere si sustinerea relicentieri , eu am sustinut licenta in anul 2009 in data de 06 iulie (inainte de ... (vezi toată discuția)
Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)
Spiru haret negrila negrila Am terminat master-ul la Spiru Haret(Craiova), unde, la inscriere mi-au cerut diploma de la Facultate (Facultatea de Drept Nicolae Titulescu(Craiova)) in ... (vezi toată discuția)