avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Achizitie imobil in America
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Achizitie imobil in America

va rog sa ma ajutati care sunt implicatiile fiscale si declaratiile de efectuat daca o firma din romania achizitioneaza o cladire in america?

Alte discuții în legătură

Reguli tva pentru achizitionare abonament platforma electronica non-ue? eduardbuta eduardbuta Buna ziua. Am o intrebare pe care sper ca ma puteti ajuta sa o lamuresc. Detin o intreprindere neplatitoare de TVA. Doresc sa achizitionez un abonament (30$) ... (vezi toată discuția)
Care este monografia contabila si fiscala? daniems_daniems daniems_daniems O societate inregistrata in Romania este platitoare de TVA (microintreprindere). Va desfasura comert online cu amanuntul prin intermediul amazon. Societatea ... (vezi toată discuția)
Bună seara, recent m-am gândit să îmi deschid o firma online ... Alex101015 Alex101015 Bună Seara, recent m-am gândit să îmi deschid o firma online de dropshipping care funcționează online în Statele Unite Ale Americii și nu știu dacă ... (vezi toată discuția)