avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cineva suna sistematic noaptea la interfon
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cineva suna sistematic noaptea la interfon

buna, v-as ruga daca ma puteti sfatui ce pot face in urmatoarea situatie:

de mai bine de o saptamana, aproape noapte de noapte, dar chiar si de 2 ori pe noapte, cineva suna la interfon, intre orele 1.30 si 4, banuiesc cu scopul de a ma trezi din somn. daca raspund si intreb cine este la usa, nu primesc nici un raspuns. mentionez ca lociuesc singura.

blocul meu are 2 intrari, daca ma uit pe fereastra, nu vad niciodata pe nimeni la intrarea care este in campul meu vizual.

este exclus sa fie cineva care locuieste pe scara si greseste codul, deoarece dupa aceste incidente nu urca nimeni pe scara.

ce pot face in acest caz? la ce se poate incadra acest incident: deranj, abuz, hartuire sau altceva? politia poate face ceva, mai ales daca nu stiu cine este persoana care face acest lucru?

multumesc

Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 10:03, 19 Iulie 2009
Ar putea fi ceva de genul "tulburarea linistii publice" dar putin probabil.Puteti sesiza in scris acest incident Sectiei de Politie de care apartineti sau luati legatura cu inspectorul care "raspunde" de zona dvs. poate reusesc sa identifice faptuitorul...
Insa ca sa dormiti noaptea linistita, puteti "scoate interfonul din priza".Dimineata cand va treziti, il puteti "reinstala" iar persoana care va deranjeaza va renunta sa va mai deranjeze intr-un final, pentru ca nu va mai avea cum :) deoarece "i-ati stricat jucaria".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polițiștii chemați pentru deranjarea liniștii publice nu au făcut nimic ElenaMuntean ElenaMuntean Bună ziua, Doresc să vă prezint următoarea situație: De vreo 4 ani suntem deranjați în mod constant de vecinii de deasupra. Aceștia fac ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii care au copii jovana jovana Buna ziua, locuiesc intr-un bloc, constructie 2009, la etajul 2, iar deasupra mea locuieste o familie care are 2 fete...4 si 2 ani parca....de cand a ... (vezi toată discuția)
Vecin deranjat de copil vicpalag vicpalag Buna ziua! In ultimul timp avem o neintelegere care devine apasatoare cu vecinul de sub noi. Avem o fetita frumusica de 2 ani si 6 luni, pe cat de frumusica ... (vezi toată discuția)