avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare apartament

Pe un apartament de doua camere decomandate si dependinte, suntem trei coproprietari. Unul din ei locuieste in apartament, ceilalti doi isi vor partea lor. Cel care locuieste in imobil nici nu vrea sa-i despagubeasca cu bani pentru cotele ce le revin si nici nu vrea sa se vanda apartamentul pentru a imparti banii in cote egale. Daca facem actiune in instanta el nu lasa pe nimeni pentru efectuarea unei expertize, nu lasa nici un cumparator sa vada apartamentul, nici cei doi coproprietari nu mai au voie in casa. Cum putem proceda, apartamentul este in provincie, iar noi cele doua surori locuim in Bucuresti, iar fratele nostru locuieste in apartament.
Cel mai recent răspuns: c_dobrescu , utilizator 20:49, 21 Octombrie 2015
In situatia in care nu se poate solutiona amiabil si se ajunge la varianta solutionarii in instanta,
aceasta,cu scopul expertizarii bunului imobil ,poate dispune ca accesul expertului tehnic sa fie asigurat prin prezenta autoritatilor=politie
Si daca gasim un cumparator, pe el cine il apara, si daca vede aceste divergente intre noi, mai vrea sa cumpere?
Vreau o cale legala nu ipoteze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor urgent: nepotii pot fii desmosteniti? speranta2011 speranta2011 Buna ziua, am o intrebare urgenta: o bunica poate sa isi desmosteneasca nepotii obligindui sa vinda apartamentul la care sunt coproprietari impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Bună seara. am certificat de moștenitor eu și mătușa mea. ... Julia 555 Julia 555 Bună seara. Am certificat de moștenitor eu și mătușa mea. Ce trebuie sa fac dacă nu ne înțelegem ce vrem sa facem cu casa? Eu vreau sa o vând și ea ... (vezi toată discuția)
Este necesar acordul ? denisenegoita denisenegoita In urma decesului tatalui meu , mama eu si sora mea am mostenit un apartament. Cota mamei este mult mai mare decat a mea si a surorii mele. Mama si eu suntem ... (vezi toată discuția)