avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... schimbare de destinatie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

schimbare de destinatie

Buna am un apartament la demisol compus din doua boxe pivnita locuibil cu curent,apa toate necesitatile, cum pot face schimbarea de destinatie,am fost la primarie raspunsul a fost nu se poate schimba,ce sa fac sa merg in instant va rog sa ma ajutati multumesc.#-o

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie raresaliale raresaliale Buna ziua am un apartament la demisol,am contract de vanzare cumparare,extras CF, singura problema este ca in cefeu apare apartament compus din doua boxe ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie imobil - din boxa in spatiu locativ? cristy_cluj cristy_cluj Buna ziua. in 2008 am cumparat un apartament care e compus din boxa cu suprafata x. As putea sa schimb destinatia acestuit imobil din boxa in spatiu de locuit? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am cumpărat prin vanzare cumpărare o locuință la ... Ursu georgiana Ursu georgiana Buna ziua am cumpărat prin vanzare cumpărare o locuință la un demisol în contract scrie boxa locuibila are toate utilitățile în ea arata ca o ... (vezi toată discuția)