avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbare destinatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbare destinatie

Buna ziua am un apartament la demisol,am contract de vanzare cumparare,extras CF, singura problema este ca in cefeu apare apartament compus din doua boxe pivnita,de un an ma zbat sa fac schinbare de destinatie,raspunsul din partea autoritatilor este nu se poate face nimica,ce sa fac numi pot face bulletin pe adresa mea plus eu locuies la adresa,am curent platesc inpozit,deci apartamentul este locuibil,va rog sa ma ajutati va mltumesc.#-o
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:52, 27 Ianuarie 2016
TRebuie vazut actul care a stat la baza vanzarii, apartamentarea imobilului etc. Nu sunt de vina autoritatile daca asa ati cumparat.
Daca spatiul e comun, atunci trebuie facute demersuri la asociatie. Daca e spatiu privat, insa trecut in receptie/autorizatie ca spatiu tehnic, trebuie facuta o precizare in contractul de vanzare. Daca se poate, trebuie vazut.
Unde ati incercat schimbarea asta de destinatie? E imobil nou?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie imobil - din boxa in spatiu locativ? cristy_cluj cristy_cluj Buna ziua. in 2008 am cumparat un apartament care e compus din boxa cu suprafata x. As putea sa schimb destinatia acestuit imobil din boxa in spatiu de locuit? ... (vezi toată discuția)
Schimbare de destinatie raresaliale raresaliale Buna am un apartament la demisol compus din doua boxe pivnita locuibil cu curent,apa toate necesitatile, cum pot face schimbarea de destinatie,am fost la ... (vezi toată discuția)
Spatiu comun locuință ocupat de vecin daseth daseth As avea nevoie de un sfat. Apartamentul de sub mine a fost vândut de moștenitori. Pentru vânzare, aceștia au făcut un releveu in care au inclus un ... (vezi toată discuția)