avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal de constatare a contraventiei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal de constatare a contraventiei

Am primit zilele trecute pe societate o adresa cu un proces verbal de constatare a contraventiei pentru o paracre fara achitarea tarifului e parcare.

Procesul verbal este completat cu datele persoanei fizice care utiliza autovehiculul. sterse cu o line si apoi cimpletate datele persoanei juridice.

La valoare amendei este corectata cu un pix suma de la 100 cit este tiparit la 300 scirs cu pixul , la fel si acolo unde se specifica ca se poate achita in 48 ore jumatate din amenda: din 50 lei este corectat la 150 lei.

Procesul nu are specificat nimic daca contrvanientul este sau nu prezet , ci doar la semantura contravenient este scris cu pixul ca este intocmit in lipsa.

Intrebarea nea este : pot contesta acest proces verbal in instanta? Daca da, pe ce baza ?

Va multumesc :)

Cel mai recent răspuns: edomide , utilizator 12:48, 23 Octombrie 2015
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Il puteti contesta in 15 zile de la comunicare la judecatoria din raza savarsirii contraventiei. Temeiul legal este OG 2/2001.
Va multumesc :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de constatare a contraventiei intocmit dupa 5 luni germicor germicor Buna seara, Astazi am primit un proces verbal de constatare a contraventiei care suna cam asa: [b]ANTET[/b] Proces Verbal de Constatare a ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie se poate plati jumatate in 48 de ore ? pisicoasa pisicoasa Am luat o amenda pentru ca am intors pe linia continua in cuantul de 540 lei si 6 puncte penalizare. Domnul agent de politie a uitat insa sa specifice ca pot ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta si tarif de despagubire iuliamariana iuliamariana buna seara! va rog un sfat am primit o amenda potrivit art 8 alin 1 OG 15/2002 si sanctionata de art art 8 alin 2 OG 15/2002 si Potrivit art.8 alin 3 OG ... (vezi toată discuția)