avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... acordarea sporului de studii superioare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

acordarea sporului de studii superioare

Sunt angajat MAI, din anul 2006 subofiter in cadrul Inspectoratului Pentru Situatii de Urgenta,(POMPIERI) in functia de Comandant echipaj ( grupa),absolvent al Facultatii de Stiinte economice,Specializarea-Management, in anul 2008 as dori sa stiu daca pot sa beneficiez de SPOR DE STUDII la salariu.
Care sunt pasii de urmat pentru optinerea acestei cauze?????

Va multumesc, anticipat!
Cel mai recent răspuns: Tulcea Detectiv particular , Alte profesii 16:13, 19 Iulie 2009
In primul rand ar trebui sa solicitati de la facultate sa va elibereze diploma de licenta si sa o depuneti ulterior la personal(resurse umane) cu o cerere de avansare in grad! Fiindca absolventii cu studii superioare sunt incadrati ca ofiteri !
Va spun asta ca fost ofiter in cadrul MAI!
MIHAI GRIGORE a scris:

In primul rand ar trebui sa solicitati de la facultate sa va elibereze diploma de licenta si sa o depuneti ulterior la personal(resurse umane) cu o cerere de avansare in grad! Fiindca absolventii cu studii superioare sunt incadrati ca ofiteri !
Va spun asta ca fost ofiter in cadrul MAI!

Gresit rationamentul...Nu este obligatorie avansarea in grad de ofiter ,ca urmare a absolvirii unei facultati...
In schimb acest lucru se poate face ,daca sustine un examen si daca intruneste si niste criterii. Cei de la serviciul cadre din fiecare institutie militara cunosc aceste criterii, pe baza carora fac selectia...
Relatii puteti obtine de la comanda unitati unde va desfasurati activitatea...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea sporului de 25%pentru subofiteri pompieri ursut gheorghe ursut gheorghe Sunt angajat dinanul 2006 subofiter in cadrul Inspectoratului Pentru Situatii de Urgenta(pompieri) in functia de Comandant echipaj ( grupa),absolvent al ... (vezi toată discuția)
Cheltuielile efectuate cu scolarizarea mea rududoo rududoo Buna seara, Am absolvit Academia Tehnica Militara, si sunt in activitate de 4 ani . Legile adoptate de Guvern in anul 2010 au anulat motivele care au stat ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii militare cu studii civile dori57 dori57 Am terminat in august 1983 Scoala de ofiteri activi tancuri si auto(arma auto)cu durata de 3 ani.In anul 2001 (iunie)mi-am incetat activitatea. Cu ce ... (vezi toată discuția)