avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Reclama tiparita pe verso la factura
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Reclama tiparita pe verso la factura

Buna ziua ,
Care sint riscurile la care se expune o companie care ar vrea sa tipareasca pe verso-ul facturii fiscale imagini de reclama ale unui partener. La ce legilatie ( in aceasta materie ) trebuie sa se raporteze.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Caz de phishing? mi se cer in copie fața/verso cardul bancar si c.i. danutz76 danutz76 Buna ziua am aplicat la un job online si mi s-au cerut urmatoarele: . In continuare cei intersesati de studiu sunt bineventi sa completeze o cerere de ... (vezi toată discuția)
Biscuiti -suport pahar personalizati si revista publicitate felicia ratiu felicia ratiu Buna, Va rog.... 1.pe langa activitatea principala:curierat 5320,am vrea sa folosim ca si activitate secundara vanzare de suport pahar-biscuiti cu ... (vezi toată discuția)
Implicatiile lipsei unui contract de prestatri servicii Inter2001 Inter2001 Buna ziua. In urma cu ceva timp m-am inregistrat ca PFA in Romania. La scurt timp am inceput colaborarea cu o societate comerciala din Italia in numele careia ... (vezi toată discuția)