avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Control fiscal de la AFM
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Control fiscal de la AFM

O firma, functioneaza din 2010 si pune pe piata nat. produse ambalate. Are declaratiile la AFM completate dar cu cantitati mai mici introduse pe piata decat cele recalculate, dar poate dovedi cu acte ca a dat la colector deseuri ambalaje de hartie si carton, are si certificat ( intermediar) de trasabilitate, si si-a indeplinit obiectivul de 60% de reciclare, pt. toata cantitatea recalculata. Reciclatorul care este in Ungaria da certificatul de trasabilitate la cantitatea totala transportata de colector si nu la firmele generatoare de deseuri. Reciclatorul nu poate sti cantitatea de deseuri preluata de colector de la toate firmele. Asta stie doar colectorul. Fata de cele de mai sus relatate este corect si valabil certificatul intermediar emis / intocmit de colector in numele reciclatorului? Modelul este dat pe site - ul ANPM in Ghidul de implementare a transp. deseurilor.....
Va multumesc si astept raspunsul dvs. competent.

Alte discuții în legătură

Declaratii la afm gheocris gheocris Revin cu aceeasi intrebare la care astept raspuns: O firma, functioneaza din 2010 si pune pe piata nat. produse ambalate. Are declaratiile la AFM completate ... (vezi toată discuția)
Declaratie fondul de mediu marianachelariu marianachelariu S-a emis o prima factura catre agentul colector de deseuri ambalaje reprezentand valorificare in scopul indeplinirii obiectivului individual. Firma colectoare ... (vezi toată discuția)
Declaratie fond mediu -ambalaje reutilizabile ytrewq ytrewq In Declaraţia privind obligaţiile la Fondul pentru mediu, la capitolul III se declara ambalajele introduse pentru prima data pe piata interna. In cazul ... (vezi toată discuția)