avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pasii de urmat in proces!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pasii de urmat in proces!

Am si eu pe tata omorat in urma unui accident rutier.Acum la aproape 3 ani,de la accident,defapt chiar la 3 ani de la accident,a ajuns dosarul la judecatorie.Pot sa stiu si eu dinainte ce pasii sa urmez?Cum se procedeaza?E acuzat de ucidere din culpa soferul si eu parte civila.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Octombrie 2015
catalinafilofteia, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:41, 21 Octombrie 2015
Recomandarea ar fi sa va angajati un avocat pt a va maximiza sansele in obtinerea unor daune morale,recuperarea cheltuielilor facute etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crima ContSters216319 ContSters216319 Sotul Meu a fost ucis , ( omor deosebit de grav)cert e ca am cerut daune morale cheltuieli de judecata si de imormantare,intrebarea e daca ... (vezi toată discuția)
Accident auto soldat cu deces eva_andreea eva_andreea Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine,raspunzandu-mi la niste intrebari a caror raspuns nu-l cunosc.Problema sta in felul urmator:in urma cu ... (vezi toată discuția)
Accident , ucidere din culpa, daune rca Victorpgl Victorpgl Buna ziua, Cazul este urmatorul: Accident rutier in urma caruia victima (pieton) a decedat in ambulanta spre spital.Traversa prin loc nepermis, dar a fost ... (vezi toată discuția)