am urmatoarea situatie:
pe data de 30 septembrie am platit la un furnizor suma de 3500 lei prin banca dupa factura proforma , apoi mi-a emis 3 facturi fiscale pe luna octombie care acopera suma platita in septembrie, cum inregistrez plata pe 30 septembrie avand doar factura proforma .
nu stiu ce cont sa folosec la aceasta inregistrare in septembrie , neavand factura folosesc contul 408 -facturi nesosite sau pur si simplu fac 401=5121. multumesc foarte mult pentru ajutor.
Avans furnizori
modimpex
buna ziua!
as avea nevoie de un pic de ajutor in urmatoarea situatie: fac o plata prin banca catre un furnizor pe baza unei proforme; dupa doua zile imi vine ... (vezi toată discuția)
Plata fara factura
nicolpa
Facturile de la electrica nu le-am primit de aproape un an de zile.S-a facut plata fara a avea factura .Cum inregistrez in contabilitate aceasta plata? (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.