avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contestatie concurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contestatie concurs

Buna ziua,

Am sustinut un concurs la stat pentru ocuparea unui post de operator calculator.
In urma acestui concurs am ocupat locul 2 la o diferenta foarte mica de primul loc. Am discutat cu un membru al comisiei si am inteles ca la o intrebare nu am fost punctata deloc. In raspuns trebuiau mentionate 3 chestiuni iar eu am mentionat doar una. In aceasta situatia cred ca ar fi trebuit sa fiu punctata partial.

Am depus contestatie pentru recalcularea punctajului.
Cum se procedeaza in aceasta situatie?
Mi se comunica direct decizia comisiei in urma recalcularii sau am dreptul sa aflu cu cat am fost punctata la fiecare subiect si sa-mi expun punctul de vedere referitor la aspectul de mai sus (faptul ca nu am fost punctata desi am raspuns partial la intrebare).
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:49, 21 Octombrie 2015
1. În situaţia contestaţiilor formulate faţă de rezultatul probei scrise, probei practice sau a interviului comisia de soluţionare a contestaţiilor va analiza lucrarea sau consemnarea răspunsurilor la interviu doar pentru candidatul contestatar în termen de maximum o zi lucrătoare de la expirarea termenului de depunere a contestaţiilor.

2. Comunicarea rezultatelor la contestaţiile depuse se face prin afişare la sediul autorităţii sau instituţiei publice organizatoare a concursului, precum şi pe pagina de internet a acesteia, după caz, imediat după soluţionarea contestaţiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot face o sesizare cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a postului administrator financiar la o scoala gimnaziala ? vero2014 vero2014 - Bună seară , m-am înscris la concursul de ocupare a postului de Administrator Financiar la o şcoală gimnazială ; îmi doresc foarte mult concursul să ... (vezi toată discuția)
Contestatie eliminare din concurs alinaleu70 alinaleu70 Buna ziua. Va rog frumos sa ma lamuriti intr-o situatie si anume: am participat la un concurs proba scrisa pentru o functie publica. O doamna care era doar ... (vezi toată discuția)
Contestatie concurs ingrijitoare spital yogub yogub Buna ziua,va rog sa ma ajutati in formularea unei contestatii.Sotia mea lucreaza pe un post de ingrijitor intrun spital.A fost angajata acum 6 ani cu contract ... (vezi toată discuția)