avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contract V-C Auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contract V-C Auto

Va salut! In urma cu cateva saptamani mi-am vandut masina, scotand la imprimanta 2 contracte de V-C pentru masini rulate (gasite pe net) si completate ambele de mine si de catre cumparator (fiecare avand cate un martor). In momentul respectiv cumparatorul nu a putut semna contractul intrucat l-a facut pe numele altcuiva si a spus ca in scurt timp va veni cu persoana respectiva sa-mi semneze pe contract. A cam trecut ceva timp iar respectivul ma tot amana pe motiv ca nu are bani sa plateasca taxa de timbru. Tot ce vreau momentan este s-o radiez FISCAL (sa nu mai trebuiasca sa platesc impozite, taxe, eventuale amenzi, etc). Cum as putea face acest lucru? Repet, am toate datele pe contractul completat, doar ca la rubrica "semnatura cumparatorului" nu este semnat. Nu vreau sa o radiez din circulatie, treaba dumnealui cand face rost de bani ptr inmatriculare, vreau doar sa nu am alte "surprize" pe partea financiara..deci s-o radiez fiscal. Mentionez ca i-am dat toate actele aferente masinii, intrucat asa e legal (certificat de inmatriculare, cartea de identitate, etc). Astept raspuns, multumesc!

Alte discuții în legătură

Vanzare masina VERONICA56 VERONICA56 Am dat cu contract de comodat [vandut] o masina dacia. Persoana respectiva a vandut masina altcuiva spunandu-mi ca a vandut cu acte in regula.Eu am radiat-o ... (vezi toată discuția)
Radiere auto georgegradinaru georgegradinaru Buna ziua. In urma cu cateva luni am vandut masina din cauze tehnice si am cumparat alta. Acuma vreau sa o scot de la impozit ( sa o radiez de la fisc ) si nu ... (vezi toată discuția)
Cumparat masina cu taxa recuperata adina_geo adina_geo Asemanator unui alt membru ,am cumparat si eu de curand o masina la care am fost asigurat verbal ca taxa de inmatriculare nu a fost recuperata(deci am ... (vezi toată discuția)