avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intrare in legalitate constructie cu proiect de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intrare in legalitate constructie cu proiect de consolidare si extindere

Buna ziua,
In 1999, an cumparat o constructie nefinalizata, ctr.de vanz.-cump. fiind transcris.
La cumparare, am preluat ctr.de concesiune pe durata de existenta a constructiei, cerificat de urbanism, autorizatie de constructie - proiect s+p+1, P.V. de receptie la finalizarea lucrarilor, rol fiscal pe care l-am trecut pe numele meu,
Din proiect era realizat doar parterul[fara grinzi] cu placa turnata si niste pereti b.c.a. la etaj iar subsul compet, nu exista.
Am platit la acelasi arhitect, proiect de consolidare si extindere in regim p + 2.
Astzi imobilulu e la rosu si vreau sa sa cadastru, intabulare, etc., pt. a-l vinde.
Stie cineva pasii cocreti de realizare a acestei actiuni ?
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Casa fara autorizatie de constructie, intrare in legalitate Carmen235 Carmen235 Buna ziua, Detin o casa nefinalizata (la rosu), construita in anul 2006, fara autorizatie de constructie. Imi puteti spune va rog care este demersul ... (vezi toată discuția)
Proiectarea unei case valy 84 valy 84 Buna ziua. Am o casa in bucuresti, o casa veche din caramida si asa vrea sa o daram si sa fac alta in locul ei P + 1, parter 65 mp, etaj 65 mp. Cam cat m-ar ... (vezi toată discuția)
Autorizare pentru consolidare,extindere,masardare mariama mariama ce acte imi trebuie pentru a obtine certificatul de urbanism si autorizatia pentru consolidare, extinderea si masardarea unui imobil (vezi toată discuția)