avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... casa fara autorizatie de constructie, intrare in ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

casa fara autorizatie de constructie, intrare in legalitate

Buna ziua,

Detin o casa nefinalizata (la rosu), construita in anul 2006, fara autorizatie de constructie. Imi puteti spune va rog care este demersul legal sau pentru ce variante pot opta pentru a intra in legalitate ( obtinerea autorizatiei de constructie si intabularea imobilului ) ? Stiti si ce costuri implica aceasta procedura ?

Va multumesc ,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:15, 3 Mai 2016
Este necesar sa contactati arhitect./proiectant sa realizati proiect tehnic,sa solicitati la serviciul urbanism din primaria locala autorizatie de constructie si certificat de urbanism
Ulterior incheiati proces verbal receptie lucrari
In baza documentelor solicitati executare de masuratori cadastrale si la final solicitati la ocpi intabularea bunului imobil
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in legalitate a unei constructii gmnicolau gmnicolau Am demolat o casa veche ,propietate personala,in 2003;am depus atunci actele la primarie ,primind doar \"Certifactul de urbanism\".Apoi am contactat o persoana ... (vezi toată discuția)
La cati ani dupa ridicarea constructiei se poate intabula in cartea funciara o construcite? ContSters290573 ContSters290573 Buna ziua La cati ani dupa ridicarea constructiei se poate intabula in cartea funciara o construcite? Are autorizatie de constructie expirata de 5 ani dar ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire expirata AdrianDP AdrianDP Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si poate reusiti sa ma lamuriti. In Iunie 2008 am obtinut o autorizatie de contruire pe o perioada de 36 de ... (vezi toată discuția)