avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... obligativitate acordare concediu odihna dupa concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

obligativitate acordare concediu odihna dupa concediu crestere copil

Buna ziua,
In luna noiembrie voi reveni din concediu pt cresterea si ingrijirea copilului pana la 1 an. Doresc sa-mi efectuez cele 14 zile concediu odihna restante de anul trecut. In institutia publica unde lucrez e o adresa interna prin care nu se acorda mai mult de 3 zile concediu odihna pana in 31.12. 2015, datorita volumului mare de munca.
As dori sa stiu la ce articol e precizat in legea privind protectia maternitatii obligativitatea acordarii concediului restant si daca are dreptul sa-mi acorde doar 3 zile, avand in vedere faptul ca nu am lucrari de terminat,ci revin din cresterea copilului.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:59, 22 Octombrie 2015
Nici ceea ce doriti dvs si nici ce a decis angajatorul prin acea adresa nu exista specificat in Codul Muncii sau intr-un alt act normativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna dupa concediu de crestere copil? Viorel-Gabriel Viorel-Gabriel Buna ziua. Am nevoie de o solutie legala cu privire la o problema privind concediul de odihna.Sunt bugetar,in cadrul MAI, din 2003, cu contract pe perioada ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ALEXANDRA MIHAI ALEXANDRA MIHAI Daca ma intorc la munca mai devreme cu 2 luni, din concediul de crestere al copilului, de cat concediu beneficiez? Pentru cei 1 an si 10 luni primesc concediu ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Buna ziua, Daca pana la 01 martie am fost in concediu crestere copil si am revenit la lucru cate zile de concediu imi revin pe an? ( pe an am 21 de zile CO) (vezi toată discuția)