avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua!

Daca ma intorc la munca mai devreme cu 2 luni, din concediul de crestere al copilului, de cat concediu beneficiez? Pentru cei 1 an si 10 luni primesc concediu in anul in care ma întorc la munca? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:45, 21 Decembrie 2016
Beneficiati de concediu de odihna aferent perioadei cuprinse intre data intoarcerii la serviciu si 31.12. - daca va referiti la acest tip de concediu.
Si mai beneficiez de concediul acumulat din perioada concediului de crestere al copilului ?
Din anul 2015, cand am intrat in risc maternal, mi.au ramas 5 zile din concediul de odihna. Astazi cand am intrebat la cate zile de concediu am dreptul la anul cand ma intorc la serviciu ( 1. 04. 2017) mi s.a spus ca sunt obligata sa.mi iau concediul restant din 2015 si atat, Pt anul 2017 nu am dreptul la alt concediu pt ca nu pot avea 2 concedii in acelasi an.
Aveti atat dreptul la CO restanta din 2015 , cat si dreptul la CO pentru 2017 aferent perioadei cuprinse intre data intoarcerii la serviciu si 31.12.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna vs ccc Nickolemi Nickolemi In situatia in care un angajat se afla in concediu medical mai multe luni calendaristice, dar nu tot anul intreg, beneficiaza de concediu de odihna pentru anul ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuate în 2015 din cauza concediului de risc maternal și concediului prenatal Ionela.. Ionela.. Bună seara! Am o întrebare legata de concediul de odihna neefectuat. În 2015 am avut următoarele perioade de concediu medical: 3-30 iunie 2015: 24 ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dupa cic anais76 anais76 Buna ziua, Sunt cadru didactic, pe 31/05/2017 ma intorc la munca, cand fiica mea implineste 1 an si 10 luni. Din 13/02/2015 am intrat in concediu de risc ... (vezi toată discuția)