avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... doresc o informatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

doresc o informatie

vreau sa stiu, va rog ce acte trebuiesc modificate dupa schimbarea denumirii casei de cultura din oras
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 01:26, 25 Octombrie 2015
Poate detaliati putin contextul intrebarii, ce legatura are casa de cultura cu dvs si cu actele la care va referiti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eori andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Buna ziua, vreau sa stiu si eu daca se poate, care este procedura referitoare la numarul EORI in cazul in care s-a schimbat denumirea firmei. Se va schimba si ... (vezi toată discuția)
Schimbare de destinatie tinaval11 tinaval11 Puteti sa imi spuneti pasii ce trebuie urmati in schimbarea destinatiei unui garaj in spatiu de productie? Sediul SRL-ului este pe casa de care e lipit si ... (vezi toată discuția)
Cum pot cetatenii sa desfasoare activitati culturale la casa de cultura a orasului? Cristian Paraschiv Cristian Paraschiv Buna ziua, Care este procedura pentru ca o trupa de teatru formata din adolescenti sa poata folosi Casa de Cultura a unui oras in vederea punerii in scena a ... (vezi toată discuția)