avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de prestari servicii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de prestari servicii

Buna ziua,

as dori sa ma interesez daca sunt angajat la un liceu ca suplinitor calificativ pe anul scolar 2015-2016 am dreptul sa inchei un contract de prestari servicii cu o firma?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:57, 22 Octombrie 2015
Puteti semna asa ceva cu o alta societate, insa un astfel de contract se poate incheia numai pentru activitati ocazionale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator sau manager? gabi_6y gabi_6y va rog sa-mi raspundeti daca un asociat unic al unei societati poate fi managerul acesteia, daca poate realiza activitatile din domeniul de activitate , cum as ... (vezi toată discuția)
Conditii legate de contract de colaborare inimadistrusa inimadistrusa Buna ziua! As dori sa aflu daca in situatia in care am contract de munca pe perioada nedeterminata, cu un program de munca de 8 ore, si as dori sa desfasor ... (vezi toată discuția)
Conventie civila prestari servicii Bogdan Mitran Bogdan Mitran Buna ziua, Sunt jurist si inspector resurse umane al unei societati pe actiuni si as dori sa cer o parere pertinenta pe acest forum! Societatea pe care o ... (vezi toată discuția)