As vrea sa stiu daca se poate deschide proces in instanta in care sa cer daune interese celui care nu si/a respectat obligatia de plata a pretului.
Mentionez ca simultan pe cale de executor judecatoresc voi proceda la executarea silita. Sau pot astepta pana se finalizeaza executarea ?
buna neata,am obtinut o formula executorie pe contractul incheiat si urmeaza sa ma adresez unui executor in vederea inceperii executarii silite .
as vrea sa stiu daca in cursul executarii silite a debitorului pot deschide si un proces in care sa cer daune interese. Deci ,exista un titlu executoriu investit cu formula si urmeaza in aceste zile sa ma adresez unui executor. Cu toate acestea , vreau sa oblig debitorul sa repare dauna morala ce mi/a produs/o prin limitarea de/a ma bucura de beneficiile materiale.....mai pe direct mi/a stricat planurile.
Onorariu
nastaseelena
ce se [poate intampla daca un creditor nu plateste onorariu de executare. De exemplu un creditor a inaintat executorului judecatoresc dosar pt recuperarea ... (vezi toată discuția)
Ignorarea sentintei
marfan
buna ziua,
am castigat un proces, am investit sentinta cu formula executorie, primarul respectiv care trebuie s-o puna in aplicare zice ca asa ceva nu se ... (vezi toată discuția)