avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ajutor cerere retragere contestatie la executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Ajutor cerere retragere contestatie la executare silita

Buna seara! In momentul de fata am un dosar pe rol pentru o contestatie la executarea silita.Deoarece ma judec de cateva luni bune cu ei si nu am avut nici un rezultat am decis negocierea si reesalonarea creditului cu executorul judecatoresc.Acesta mi-a spus sa fac o cerere scrisa pe care sa o duc la judecatorie in care spun ca imi retrag contesatia la executare.

Am cautat pe internet insa nu am gasit nimic.

Ma poate ajuta cineva cu un model cum sa fac o cerere de acest gen?Sau macar cateva indrumari.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 22:54, 22 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Trebuie sa platesc ceva in plus cand fac aceasta cerere?
~ Conținut șters la cerere ~
Executorul judecatoresc mi-a spus sa fac o cerere de retragere a dosarului si sa ii trimit o copie care sa fie inregistrata pentru a fi trimisa catre Kruck.Oricum maine ma voi duce pe la judecatorie, doar ca voiam sa stiu cu ce se mananca aceasta cerere.
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2015
Atomus, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Desfasurator plata creanta Atomus Atomus Buna Seara!Am fost executat silit si am decis sa negociez cu executorul judecatoresc o reesalonare a creditului.Am facut o cerere scrisa de mana care a fost ... (vezi toată discuția)
Datorie kruk Marian_Marian10 Marian_Marian10 Buna ziua In anul 2008 am facut un card de credit in valoare de 3000 lei la Credit Euro bank. Am scos banii de pe card si din cauza anumitor situatii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am fost notificat de banca transilvania, in vederea ... aurelia2020 aurelia2020 Buna ziua ! Am fost notificat de Banca Transilvania, in vederea unui propriri pe salariu, pusa in executie de un anume executor judecatoresc din Ploiesti, ... (vezi toată discuția)