avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Desfasurator plata creanta
Discuție deschisă în Executare silită

Desfasurator plata creanta

Buna Seara!Am fost executat silit si am decis sa negociez cu executorul judecatoresc o reesalonare a creditului.Am facut o cerere scrisa de mana care a fost acceptata de catre Kruck si s-a decis plata a cate 1000 Ron/luna.

Cand am fost la negociere eu nu am primit nici macar un contract sau o hartie la mana in care sa mi se spuna cata dobanda am sau vreun desfasurator a platii.

Am sunat astazi la kruck, relatii cu clientii si le-am spus cum ar putea fi dovedita plata, sa primesc si eu un desfasurator.Ei au spus ca nu pot sa imi trimita nimic acasa deoarece banii intra intai la executor si dupa la ei.

Intrebarea mea este urmatoarea: Este normal sa nu primesc vreun desfasurator, contract sau cv de genu???
Am doar o cerere facuta de mine semnata si stampilata, nimic mai mult.
Ultima modificare: Luni, 26 Octombrie 2015
Atomus, utilizator
Cel mai recent răspuns: Atomus , utilizator 13:44, 29 Octombrie 2015
Buna seara, Va sfatuiesc sa formulati o cerere scrisa si sa o transmiteti recomandata cu confirmare de primire si catre creditor si catre executor sa va transmita in termen de 15 zile de la primire actele pe care le doriti.
Nu uitai: Verba volant, scripta manent.
Maine dimineata sun iar la ei si le cer inca odata toate actele pe care le doresc, daca nu se conformeaza cererii am sa fac imediat cum ati spus dumneavoastra.

Multumesc de raspuns!
Mergeti cu cerere scrisa si depuneti-o cu nr de inregistrare sau cu semnatura si stampila celui ce o primeste. Asta inseamna ca cererile sa fie in 2 exemplare fiecare.
Imi puteti explica va rog cum sa o depun cu cerere de inregistrare sau stampila?De la posta?
Multumesc Anticipat!
De la posta veti primi confirmarile de primire si acestea vor fi dovada depunerii cererii.
Semnaturile si stampilele sau nr de inregistrare le primiti doar daca le depuneti personal si le primiti pe copiile cererilor.
Ultima modificare: Luni, 26 Octombrie 2015
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Ajutor cerere retragere contestatie la executare silita Atomus Atomus Buna seara! In momentul de fata am un dosar pe rol pentru o contestatie la executarea silita.Deoarece ma judec de cateva luni bune cu ei si nu am avut nici un ... (vezi toată discuția)
Executare silita - refuz creditor prezentare documente MMalexa MMalexa Buna ziua.Am avut un credit in 2003 in val de 1630 ron ,in 2005 am platit suma de 725ron,plata anticipata fara sa stiu ca trebuia sa mai fac o cerere de ... (vezi toată discuția)
Cerere de incuviintare executare silita MARIAN MOCANU MARIAN MOCANU Buna ziua. Sora mea are un imprumut de nevoi personale la banca de 5000 euro si nu a mai putut achita ratele, ultima rata a achitat-o in septembrie 2008. Desi ... (vezi toată discuția)