Buna Seara!Am fost executat silit si am decis sa negociez cu executorul judecatoresc o reesalonare a creditului.Am facut o cerere scrisa de mana care a fost acceptata de catre Kruck si s-a decis plata a cate 1000 Ron/luna.
Cand am fost la negociere eu nu am primit nici macar un contract sau o hartie la mana in care sa mi se spuna cata dobanda am sau vreun desfasurator a platii.
Am sunat astazi la kruck, relatii cu clientii si le-am spus cum ar putea fi dovedita plata, sa primesc si eu un desfasurator.Ei au spus ca nu pot sa imi trimita nimic acasa deoarece banii intra intai la executor si dupa la ei.
Intrebarea mea este urmatoarea: Este normal sa nu primesc vreun desfasurator, contract sau cv de genu???
Am doar o cerere facuta de mine semnata si stampilata, nimic mai mult.
Buna seara, Va sfatuiesc sa formulati o cerere scrisa si sa o transmiteti recomandata cu confirmare de primire si catre creditor si catre executor sa va transmita in termen de 15 zile de la primire actele pe care le doriti.
Nu uitai: Verba volant, scripta manent.
Maine dimineata sun iar la ei si le cer inca odata toate actele pe care le doresc, daca nu se conformeaza cererii am sa fac imediat cum ati spus dumneavoastra.
Mergeti cu cerere scrisa si depuneti-o cu nr de inregistrare sau cu semnatura si stampila celui ce o primeste. Asta inseamna ca cererile sa fie in 2 exemplare fiecare.
De la posta veti primi confirmarile de primire si acestea vor fi dovada depunerii cererii.
Semnaturile si stampilele sau nr de inregistrare le primiti doar daca le depuneti personal si le primiti pe copiile cererilor.