Buna Seara!Am fost executat silit si am decis sa negociez cu executorul judecatoresc o reesalonare a creditului.Am facut o cerere scrisa de mana care a fost acceptata de catre Kruck si s-a decis plata a cate 1000 Ron/luna.
Cand am fost la negociere eu nu am primit nici macar un contract sau o hartie la mana in care sa mi se spuna cata dobanda am sau vreun desfasurator a platii.
Am sunat astazi la kruck, relatii cu clientii si le-am spus cum ar putea fi dovedita plata, sa primesc si eu un desfasurator.Ei au spus ca nu pot sa imi trimita nimic acasa deoarece banii intra intai la executor si dupa la ei.
Intrebarea mea este urmatoarea: Este normal sa nu primesc vreun desfasurator, contract sau cv de genu???
Am doar o cerere facuta de mine semnata si stampilata, nimic mai mult.
Am inteles perfect.
Dar eu am dreptul legal sa primesc toate aceste informatii,nu (Contract,desfasurator plata, dobanzi etc.)?Sunt obligati sa imi trimita.
Astazi cand am sunat la Kruck, o "telefonista" mi-a "explicat" ca nu se poate dar personal nu mi se pare normal, ci un abuz.Eu ca si client trebuie sa primesc o dovada ca platesc ceva.
Cand cumperi o paine primesti bon,nu?
aveti dovada platii ca ii virati intr-un cont. Stiti cand sa va opriti cu plata ca scrie pe titlul pt care ati ajuns sa fiti executat silit. Stiti si cat reprezinta cheltuielile de executare.
Ce vreti sa mai stiti ?
Dvs nu v-ati inteles si nu ati negociat o suma anume pe care sa o dati asa ca datoria, dobanda , penalitatile se calculeaza cf contractului cu banca.
V-a acceptat sa platiti in rate de 1000 de lei ca sa nu va execute silit, atata tot.
Cand vor actualiza suma, dupa ce veti plati dvs suma inscrisa in titlu, veti putea face contestatie la executare, daca mai vin cu pretentii absurde.
Am rezolvat cu tot ce am avut nevoie mai sus, am sunat executorul care a spus la fel ca Dmn. Avocat Gabriel, sa trimit o cerere cu tot ce am nevoie sa stiu.
Eu mai inca o nelamurire daca imi puteti explica.Cand am fost si am negociat reesalonarea, executor judecatoresc mi-a spus sa retrag contestatia la executare facute de mine.Zis si facut.Acum cand am ajuns acasa am vazut pe portal.just.ro faptul ca pe data de 27 cand trebuia sa fie ultimul termen scrie asa:
Tip Solutie:Constată că debitorii au renunţat la contestaţiile la executare promovate. Cu recurs.
Imi puteti spune la ce se refera "Cu recurs"?Cumva la faptul ca eu am facut recurs la executarea lor?