avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... proiect modificare lege pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

proiect modificare lege pensii

buna ziua,
as dori sa ma interesez daca aveti mai multe informatii in legatura cu proiectul de lege pentru mamele care au nascut copii inainte de 1990 pot beneficia de pesionare mai repede....intrebarea e cam pe cand ar intra in vigoare legea daca am inteles ca a fost votata dar trb. aprobata de senat?, multumesc mult
as dori sa mentionez, ma interesez pentr mama mea, implineste 60 ani in dec. 2015 si a nascut 5 copii inainte de 1990.
multumesc
Ultima modificare: Vineri, 23 Octombrie 2015
kisanca, utilizator
Cel mai recent răspuns: kisanca , utilizator 09:00, 23 Noiembrie 2015
1. Modificarea legii pensiilor a trecut de Senat si acum este la Camera Deputatilor care este for decizional.

2. Nu va putem spune cand va fi ea votata, promulgata de Presedinte si apoi publicata in Monitorul Oficial.
multumesc mult de raspuns, mai asteptam
O saptamana reusita!
Buna ziua, mai sunt ceva noutati in legatura cu legea pensiilor? multumesc
Daca erau noutati le-ati fi aflat imediat de pe acest forum. Deocamdata, nu sunt noutati.
multumesc mult, o saptamana reusita tuturor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare plafon indemnizatie ptr. concediu crestere copil Hellene04 Hellene04 Intrebare: imi puteti spune daca intr-adevar s-a modificat de la 1 ianuarie 2016 legislatia referitoare la plafonul de indemnizatie acordat pe perioada ... (vezi toată discuția)
Pensionare pentru femeile care au născut cel puţin 3 copii până în 1990 Carolinanastase Carolinanastase Buna ziua In octombrie 2015 senatorii au votat, proiectul de lege care prevedere reducerea vârstei standard de pensionare pentru femeile care au născut cel ... (vezi toată discuția)
Mama eroina DrThrax2010 DrThrax2010 as dori si eu daca Mama Eroina a intrat in viguare??? (vezi toată discuția)