avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mama Eroina
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mama Eroina

as dori si eu daca Mama Eroina a intrat in viguare???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:35, 5 Februarie 2018
Nu exista in acest moment o lege in acest sens, aprobata de catre parlament, promulgata de presedinte si publicata in MO.
Proiectul de Lege pentru Mamele Eroine privind indemnizaţia viageră pentru mamele care au născut şi crescut 3 copii sau mai mult de 3 copii a fost adoptat de Senat ca urmare a depasirii termenului de adoptare, potrivit art.75 alin.(2) teza a III-a din Constitutia României .

In prezent, se afla la Camera Deputatilor.
Stiti poate daca sa aprobat legea cu mame eroine . Multumesc
Legea pentru Mamele Eroine privind indemnizaţia viageră pentru mamele care au născut şi crescut 3 copii sau mai mult de 3 copii a fost adoptata numai de Senatul României.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani pentru mame eroine ileana ely ileana ely Buna ziua! vroiam sa va intreb daca s- a aprobat legea care spune .ca mamele care au cel putin 3 copii vor beneficia de un ajutor de 15000 de lei? si unde se ... (vezi toată discuția)
Mame cu 3 copii Terpea rozeta Terpea rozeta Daca se va aprobă legea indemnizații pt mame cu 3 copii vom beneficia si noi mamele care avem copii deja adulți ? Mentionez ca copii mei sunt născuți in ... (vezi toată discuția)