avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Practică în şcoli
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Practică în şcoli

Bună ziua,

Sunt student şi urmez un modul psihopedagogic plătit, pentru formarea ca profesor. În cadrul modulului figurează un număr de ore de practică în şcoli. Această practică în şcoli trebuie asigurată, prin contract, de unitatea de învăţământ ce oferă modulul, sau trebuie ca fiecare cursant să "se înţeleagă" cu cadre didactice din şcoli, bazându-se pe "bunăvoinţa" lor pentru a-şi desfăşura practica? Mă interesează baza juridică.

Mulţumesc

Alte discuții în legătură

Dppd, curricula, universitatea bucuresti m1ha1g m1ha1g Stimati domni, sunt absolventa a facultatii de Teologie Baptista Litere (univ.Bucuresti, promotia 2003). In anul 2008, am fost obligata sa ma inscriu la ... (vezi toată discuția)
Modulul pedagogic ptr. cursuri online ... Marius DW Marius DW Este necesar modulul pedagogic pentru a tine cursuri online? Ma refer la cursurile de pe plaformele independente existente pe internet, nu la cele organizate ... (vezi toată discuția)
Drepturile elevului - exista sau nu ? draq4ever draq4ever Buna .Am tot cautat pe internet ,despre drepturile elevului insa nu am gasit nimic concret. Daca exista vreo lista cu drepturile elevului publicata pe internet ... (vezi toată discuția)