avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testament

Buna ziua,

Matusa mea a facut un testament la notar pe numele meu.Unchiul meu fiind decedat, mi-a lasat mie prin testament casa ei.
Doresc sa va intreb:
1.Acest testament poate fi atacat?(exista o nepoata dupa sora in viata)
2.Un testament incheiat la notar poate fi anulat ?Eu sunt anuntat(de catre notar) in acest caz ?

Alte discuții în legătură

Dovezi sume de bani... meryleen meryleen Cum se poate dovedi ca o matusa a depus la banci 2 sume de bani pe numele ei care nu erau ai ei personali ci ai surorii ei care a decedat la 90 ani aceasta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . e vorba de o mostenire , un apartament . apartamentul ... unoarecare21 unoarecare21 Buna ziua . E vorba de o mostenire , un apartament . Apartamentul a fost pe numele a doua persoane sot - sotie(ambii decedati la ora actuala) . Cei doi soti au ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ,am și eu o întrebare se poate sparge un testament ... Popescu Ana-Liliana Popescu Ana-Liliana Bună ziua ,am și eu o întrebare se poate sparge un testament într-o zi,la diferența de 15 min se face la alta persoana apoi iar la 15 min se baga actele ... (vezi toată discuția)