Buna ziua,
Am finalizat studiile in 2009, la Spiru Haret, Facultatea de matemetica informatica, ID Buzau, specializarea Informatica; Am sustinut si reusit examenul de licenta iunie 2009, urmand ca la scurt timp sa fie eliberate diplomele de licenta.
In cel mult 30 de zile, eliberarea diplomelor a fost anulata de catre Ministerul educatiei printr-o anumita lege
Pentru a obtine diploma (fiind angajat in sistemul bugetar) am depus o actiune in instanta in data de 03.09.2013. In instanta de fond cererea a fost respinsa. S-a facut recurs, dar, din pacate si acesta a fost respins in data de 15.10.2015.
Cum pot face sa imi obtin aceasta diploma de licenta avnd in vedere ca de la 1 oct 2015 a intrat in vigoare ordonanta 42/2015? Se mai poate obtine diploma avand in vedere ca hotararea este definitiva - "Respinge recursul formulat de ceilalţi recurenţi-reclamanţi, ca nefondat. Definitivă. " - ? Am sunat la departamentul de eliberare diplome de la Spiru Haret si mi-au spus ca la dansii nu se aplica acesta OG si fac eliberarea diplomelor numai pe baza de hotarare judecatoreasca.
Ce ma sfatuiti sa fac mai departe?
Va multumesc anticipat.