avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Taxa tv
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Taxa tv

S-a primit o notificare de plata retro anii 2012-2015 a taxei tv pt.firma!Mentionez ca firma functioneaza intr-un spatiu inchiriat unde plata energiei electrice se face de catre alta persoana(un medic concesionar al spatiului),noi neavand factura de energie electrica!(nu platim curent).Activitatea firmei=farmacie;nu avem aparate de radio si tv.deci taxa mi se pare ilegala!Ce putem face?
Cel mai recent răspuns: dafina25 , utilizator 18:59, 5 Noiembrie 2015
Buna ziua,
Sa notificati institutia care v-a solicitat taxa (enel sau cum se numeste) ca face o ilegalitate si apoi sa o actionati in instanta.
Taxa a fost solicitata de tvr Cluj!Nu exista o alta modalitate de a nu plati aceasta taxa ilegala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa tv societate comerciala ODA1 ODA1 Buna ziua, Am primit o notificare de plata de la TVR pentru una dintre societatile comerciale care isi are sediul social la o adresa care este locuinta ... (vezi toată discuția)
Abonament radio tv - persoana juridica emmiv2008 emmiv2008 tocmai ce am primit o instiintare din partea soc romane de radiofuziune ca ma actioneaza in instanta pentru ca am restante la plata abonamentului radio tv. ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv persoane juridice toma.a toma.a buna ziua,am inteles ca taxa radio-tv pentru pesoane juridice s-a desfiintat,dar in continuare vin facturile de energie electrica cu taxa inclusa(in cazul meu ... (vezi toată discuția)