avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Recuperare debite
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Recuperare debite

Buna seara,
Am un contract civil de prestari servicii cu o firma aflata in insolventa, din data de 18.06.2015 si in timpul scurs de la aceasta data si pana in prezent, nu am primit ca remuneratie decat o mica parte, de aproximativ 5% din intreaga suma. Ce masuri pot lua impotriva acestei societati?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulia Blaja , Avocat 20:49, 24 Octombrie 2015
Trebuie sa va inscrieti la masa credala. Sa aveti in vedere ca acest lucru trebuie facut intr-un anumit termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma inscriu sau nu la masa credala? onicacristina onicacristina Un amic a intrat cu societatea in insolventa , ca sa il ajut am negociat cu creditorii si prin cesiune ce creanta i-am cumparat toate creantele.In acest moment ... (vezi toată discuția)
O societate în insolvență trebuie să-mi achite 5 facturi, aferente unor contracte semnate cu administratorul judiciar. care e procedura de urmat în caz că refuză plata? luca 31 luca 31 Problema Juridica: am lucrat cu o societate comercială aflată în insolventa are 5 facturi de achitat am contracte semnate de administratorul judiciar am ... (vezi toată discuția)
Comercial george141414 george141414 -societate in faliment -debit produs dupa intrarea in insolventa; este incheiat un contract de prestari servici -factura emisa si acceptata la plata -a ... (vezi toată discuția)