avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie constructie gard
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie constructie gard

Buna seara!
Suntem o Fundatie care se ocupa cu copiii ce provin din familii defavorizate
In curtea cladirii unde ne desfasuram activitatea exista un spatiu ce l-am transformat in loc de joaca pentru copii. Acest spatiu vrem sa il ingradim cu un gard . Intrebarea e daca ne trebuie autorizatie pentru acest gard, si cum trebuie facuta. exista ceva model? unde se depune.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Spatiu joaca standan standan Buna ziua, stau intr-o curte comuna si am urmatoarea problema: vecinii mei au copii si si-au construit in spatele curtii un loc de joaca pt copii fara ca eu ... (vezi toată discuția)
Am dreptul sa ingradesc temporar un teren viran pe cheltuiala mea datorita numeroaselor probleme? mayte_22 mayte_22 Buna ziua, De curand am cumparat o casa intr-o zona metropolitana si ma confrunt cu urmatoarele probleme: langa casa mea se afla un teren viran (al carui ... (vezi toată discuția)
Loc de joaca in spatiu comun al blocului DLucian DLucian Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat privind urmatoarea situatie: Locuiesc la parterul unui bloc si am 60mp de gradina. Langa aceasta, gradinata de ... (vezi toată discuția)