avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Inspector
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Inspector

Cu facultatea de drept ma pot inscrie in concursul organizat de primarie pentru ocuparea functiei de inspector in cadrul Directia Administratie Publica si Aistenta Sociala ? Sau se pot inscrie doar cei cu administratie publica ?
Cel mai recent răspuns: crin1988 , utilizator 11:13, 25 Octombrie 2015
Depinde de fisa postului si de cerintele primariei respective: daca cer doar studii superioare, va puteti inscrie fara grija, sunt restrictii doar daca cer ceva specific, gen Facultatea de Asistenta Sociala.
Cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă
durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii secretar primarie IonicaPopoviciu IonicaPopoviciu Buna ziua! Se da urmatorul caz: la o primarie din Romania, secretara a facut facultatea de drept dar din cauza ca facultatea a avut probleme de autorizare la ... (vezi toată discuția)
Concurs inspector clasa 1 Ionela0406 Ionela0406 Buna seara, Doresc sa particip la un concurs pt ocuparea funcției de inspector, clasa I, grad profesional asistent pentru care se cere: studii universitare ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de licenta cu diploma cerute la posturi bugetare 9lucia 9lucia am terminat Facultatea de stiinte politice si administrative Babes-Bolyai, 3 ani la zi si mi-am luat licenta. Sunt interesata daca studiile mele sunt bune sau ... (vezi toată discuția)