avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... va rog cateva informatii - demisia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

va rog cateva informatii - demisia

buna, va rog poate sa imi de-a si mie cineva din domeniu mai multe informatii cu privire la demisie?
Cel mai recent răspuns: ContSters13906 , utilizator 16:39, 7 Octombrie 2005
aoleu..de nu s-a mai dezbatut subiectul acesta pe forum de m-am saturat.Da si tu o cautare dupa cuvantul demisie si citeste ce s-a scris pana acum
multumesc, doar ca aici nu s-a inregistrat tot mesajul meu. daca ai bunavointa sa te uti pe celalat mesaj al meu - nistaric, vei vedea intreaga mea problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu e o problema dar... ana & maria ana & maria nu se poate face cumva sa poti vedea mai multe intrebari postate ultimele,fara sa deschizi fiecare sectiune in parte a forumului.?adica sunt multe probleme ... (vezi toată discuția)
Revisal CAMELIA IACOB CAMELIA IACOB 1.Cum trebuie sa inregistrez in Revisal sporurile (de noapte, ore suplimentare) care se calculeaza in functie de numarul de ore efectuate ,care difera de la o ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru noii utilizatori. cum functioneaza avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Va invitam sa colaborati la constructia unei baze de date cu intrebari si raspunsuri cu privire la facilitatile Avocatnet.ro. Spre exemplu: titlu ... (vezi toată discuția)