avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Convorbirea telefonica poate fi o proba?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Convorbirea telefonica poate fi o proba?

Va adresez rugamintea sa-mi spuneti daca o convorbire telefonica (inregistrata de telefon, nu de reportofon, deci care releva fara dubiu numarul de telefon mobil al interlocutorului) poate fi utilizata ca proba, ca una dintre dovezi. Este vorba despre recunoasterea unei fraude fiscale, mai bine zis a unei "inginerii financiare" care a condus la frauda fiscala, adica la sustragerea de la plata unor impozite catre stat. Nu sunt "delator" de profesie, dar am fost pagubita de evazionistul respectiv tocmai prin aceasta acţiune frauduloasa despre care am scris. Cu toate ca ANAF-ul ar fi trebuit să se sesizeze din oficiu, deoarece este - după părerea mea - o manevră extrem de vizibilă, nu a făcut-o şi nu-mi pot apăra drepturile decât printr-o plângere penală. Vă mulţumesc
Da, pot constitui mijloace de probă atata timp cat este vorba de propriile convorbiri sau comunicări pe care le-ati purtat cu terţii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare convorbire telefonica RobuAncuta RobuAncuta Buna ziua! As avea nevoie sa obtin inregistrarea unei convorbiri telefonice intre mine si o alta persoana fizica de la operatorul de telefonie mobila (Orange). ... (vezi toată discuția)
Lnregistrare convorbiri telefonice proprii iulia_i iulia_i Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu legea care reglementeaza inregistrarea convorbirilor telefonice. M-ar interesa daca acele convorbiri telefonice dintre ... (vezi toată discuția)
Poate fi probã o înregistrare? dorotheea dorotheea Poate fi probă într-un dosar penal, o înregistrare cu telefonul mobil? În ce condiții? Mulțumesc. (vezi toată discuția)