avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Domiciliul copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Domiciliul copilului

Daca in Hotarare scrie "se stabileste domiciliul copilului la cel al mamei", imi pot schimba domiciliul fara acordul sau instiintarea domnului? Multumesc
Atata vreme cat schimbarea domiciliului dvs si al minorului nu impiedica exercitarea drepturilor tatalui da puteti!
Puteti schimba domiciliul numai ca tatal trebuie incunostiintat daca aveti custodie comuna.
Multumesc!
Depinde si unde il schimbati, daca e la fel de usor pentru el sa faca vizitele, daca se schimba si scoala/gradinita copilului etc.
Multumesc frumos. Deocamdata nu se pune problema sa ne mutam asa cum nu se pune problema nici de facut vizite pentru ca domnul nu se deranjeaza nici sa o vada, nici sa plateasca pensia alimentara. Exista posibilitatea schimbarii domiciliului in alta tara in anii urmatori de aceea intrebam. Sa nu ma trezesc ca nu pot pleca din tara cu copilul dupa ce imi aranjez totul la serviciu.

Alte discuții în legătură

Exercitare custodie comuna cand parintii locuiesc in orase diferite ContSters129337 ContSters129337 Cum se exercita custodia comuna cand parintii locuiesc in orase diferite? In cazul meu, am de 8 ani custodia fiului meu. Tatal are program de vizita (poate sa ... (vezi toată discuția)
Traducere hotarare divort anyany_34 anyany_34 Buna ziua. Am divortat in 2010. In Hot. de divort scrie ca fostul este de acord sa imi incredinteze copilul spre crestere si educare. Are dreptul la vizita la ... (vezi toată discuția)
Detalii legislative despartire cu copil minor adinaadina3 adinaadina3 Buna ziua, Ma intereseaza sa stiu daca la despartirea de tatal copilului meu, nefiind casatoriti, insa copilul poarta numele lui de familie, trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)